Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο το λάδι και σωτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές για 2 λεπτά. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι και σωτάρουμε για 2 ακόμη λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 1 ώρα περίπου να μαλακώσει. Πλένουμε τα χόρτα τα κόβουμε χοντρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε τα φρέςκα κρεμμυδάκια τα μυρωδικά και αλάτι. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά περίπου. Τέλος χτυπάμε το αυγολέμονο και ρίχνουμε σ´αυτό λίγο ζουμί από το φαγητό ανακατεύοντας. Σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το αυγολέμονο.
Πρόταση σερβιρίσματος με Γραβιέρα Νάξου:
Πηγή: www.kitchenqueen.gr