Υλικά
1 ½ κούπα τσαγιού χυλοπιτάκι
50 γρ Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πιπέρι μπούκοβο
2 μέτριες ντομάτες τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
6 ελιές χωρίς το κουκούτσι ψιλοκομμένες –
Εκτέλεση
Σε βραστό νερό ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και το βράζουμε για 8-9 λεπτά. Πριν το σουρώσουμε, κρατάμε 1 κούπα τσαγιού νερό από την κατσαρόλα.
Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και το μπούκοβο. Προσθέτουμε την ντομάτα και το νερό που έχουμε κρατήσει. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το χυλοπιτάκι και μόλις εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά, τα αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, τις ελιές, το Μινέρβα Benecol λευκό τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.