Υλικά
5 τεμάχια καβουρόψιχα σουρίμι
200 γρ βίδες (ή κοφτό μακαρόνι, ό,τι μας βρίσκεται)
1 πράσινη πιπεριά
1-2 φύλλα φρέσκο κρεμμυδάκι
3 κουταλιές μαγιονέζα (αν θέλουμε, αναμιγνύουμε με γιαούρτι)
αλάτι, κόκκινο πιπέρι
Κόβουμε την καβουρόψιχα σε μικρά κομμάτια. Ομοίως την πιπεριά και το κρεμμυδάκι.
Βράζουμε τις βίδες – προσωπικά τις προτιμώ λίγο να “τσιμπάνε”.
Όπως είναι ζεστές οι βίδες, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα υλικά και από πάνω την μαγιονέζα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλάτι και κόκκινο πιπέρι.