2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
1 πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
Τυρί φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ρίχνω πρώτα τις πιπεριές με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και κατόπιν τη ντομάτα να τσιγαριστούν, όχι παραπάνω από 5 λεπτά. Ρίχνω όσο τυρί φέτα θέλω και σβήνω τη φωτιά. Ρίχνω τη ρίγανη, ανακατεύω 2 έως 3 φορές και το μπουγιουρντί είναι έτοιμο.