Εκτέλεση Συνταγής
Ανακατεύουμε το βούτυρο και τη μαργαρίνη με το αλεύρι, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα ασπράδια των αυγών και ζυμώνουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε ένα ή δύο κουταλιές νερό. Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ή δύο ώρες. Στη συνέχεια, το βγάζουμε από το ψυγείο, το τοποθετούμε σε λαδόκολλα και το βάζουμε στο φούρνο αφού το τρυπήσουμε με ένα πιρούνι και το ψήνουμε για μισή ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.
Περνάμε τα μούρα, το λεμόνι και το πορτοκάλι από μεγάλο τρίφτη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 2-3 κουταλιές νερό με τη ζάχαρη, συμπληρώνουμε τα φρούτα και τα μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν διάφανη μάζα. Αλείφουμε τη μάζα αυτή πάνω στην ζύμη.
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα ασπράδια αυγών και την προσθέτουμε πάνω από την μαρμελάδα και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο καρύδι. Ψήνουμε στους 180 C στο φούρνο μέχρι να γίνει χρυσίσει.
Πηγή: http://www.mykitchen.am