2 κρασοπότηρα σπορέλαιο
2 κουταλιές ξίδι
αλάτι
αλεύρι
3-4 κουταλιές σούπας κόρν φλάουρ
ΕκτέλεσηΒάζω το νερό, το λάδι , το ξίδι και το αλάτι σε ένα μπώλ και ρίχνω λίγο-λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.
Κατόπιν την αφήνω να ξεκουραστεί για λίγο και στη συνέχεια τη χωρίζω σε δύο κομμάτια.
Ανοίγω το ένα σε φύλλο αλλά όχι απαραίτητα πολύ λεπτό. Κατόπιν το χαράζω ακτινωτά χωρίς όμως να φτάσω μέχρι τη μέση, το κέντρο δηλαδή.
Κατόπιν παίρνω κάθε μία από τις ακτίνες και σκεπάζω το κέντρο μέχρι να κλείσουν όλες οι ακτίνες και να γίνει ένα στρογγυλό πακέτο.
Κάθε φορά όμως που φέρνουμε ένα κομμάτι στο κέντρο πασπαλίζουμε ελαφρά με το κόρν –φλάουρ .
Ανοίγω στη συνέχεια το πακέτο αυτό σε ένα φύλλο και το τοποθετώ σε ταψί της κουζίνας. Βάζω τη γέμιση και καλύπτω με το άλλο φύλλο, που έχω ανοίξει με τον ίδιο τρόπο.
Κόβω την πίτα και τοποθετώ πάνω κομματάκια από ένα βιτάμ.
Ψήνω στους 180-200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Υλικά για τη γέμιση
4-5 κόκκινες πιπεριές
1 κουτί μανιτάρια
1 ξερό κρεμμύδι
Εκτέλεση