Υλικά
500 γραμ γαρίδες
8 ντοματίνια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λωρίδες
1 κούπα τσαγιού σάλτσα ντομάτας
ζωμό από τις γαρίδες
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
λάδι
αλάτι -πιπέρι
λιγκουίνι βρασμένα
μαϊντανό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφήνουμε το κεφάλι και την ουρά βγάζουμε και το αντεράκι με την βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας ‘
Βράζουμε το κέλυφος σε 1 ποτήρι νερό και το κρατάμε αφού το σουρώσουμε.
Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια τα ντοματίνια τα σκόρδα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί .
Προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό από το κέλυφος και μαγειρεύουμε μέχρι να δούμε την σάλτσα να πήζει ,τότε προσθέτουμε τις γαρίδες
και τις μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε μέσα και τα βρασμένα μακαρόνια και τον μαϊντανό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με πολύ ψιλοκομμένο μαιντανό . Καλή μας όρεξη !!