-
27 Μαΐου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
1 Απριλίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
5 Μαρτίου, 2024, by fantazio
-
27 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
27 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
27 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
13 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
12 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
1 Φεβρουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
-
29 Ιανουαρίου, 2024, by Έλενα Κωλέτσιου
Σπετσοφάι με Πικάντικο Λουκάνικο Φούστανης απο τον Chef Θοδωρή Κουρατζόγλου
Υλικά για 2 άτομα:
- Δύο Πικάντικα Λουκάνικα Φούστανης
- Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Πράσινη και κόκκινη πιπερία
- Ντομάτα κονκασέ
- Μπούκοβο γλυκό
- Λευκό κρασί
- Μουστάρδα
- Φέτα
- Ρίγανι και θυμάρι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια και τις σοτάρουμε μαζί με τα λουκάνικα.
- Σβήνουμε ελαφρώς με λευκό κρασί.
- Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ, μουστάρδα και ανακατεύουμε.
- Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε φέτα σε μικρά κυβάκια.
- Προσθέτουμε ρίγανι και θυμάρι και σερβίρουμε.
http://www.foustanis.gr/