Τι χρειαζόμαστε:
- 1 συσκευασία ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΠΑΤΟΙ 750gr ΑΛΤΕΡΡΑ
- 1/2 κιλο κιμά
- 1/2 νεροποτηρο λάδι
- 1 μεγαλο κρεμμύδι
- αλατι, πιπερι
Πώς το κάνουμε:
- Τσιγαρίζουμε τον κιμα με το ψιλοκομμενο κρεμμυδι, το αλατι και το πιπερι.
- Τοποθετουμε στο ταψι τις αγκιναρες ΑΛΤΕΡΡΑ και γεμίζουμε απο πανω με κιμα.
Ριχνουμε λιγο λαδι και αν θελουμε μπορουμε να περιχυσουμε το φαγητο μας με κρεμα μπεσαμελ. - Ψηνουμε στο φουρνο στους 180 βαθμους για 1 ωρα.