- 700 γρ. Nutella (400 γρ. + 300 γρ.)
- 3 μέτρια αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
- 90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
- Σε ένα μπολ με ένα σύρμα ανακατεύουμε τα 400 γρ. Nutella με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Περνάμε από κόσκινο το αλεύρι και το ρίχνουμε και αυτό στο μπολ.
- Ανακατεύουμε το μείγμα με μια σπάτουλα
- Σε ένα ταψάκι 20*30 εκ. που το έχουμε στρώσει με βουτυρωμένη λαδόκολλα, στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά.
- Αφού ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει πάνω σε σχάρα για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε από το ταψάκι και αναποδογυρίζουμε είτε στον πάγκο εργασίας μας είτε σε μία επιφάνεια.
- Στρώνουμε από πάνω τα 300 γρ. Nutella σε όλη την επιφάνεια του brownie, με την βοήθεια ενός μαχαιριού ή μιας σπάτουλας.
- Με ένα πριονωτό μαχαίρι κόβουμε στην μέση και βάζουμε το ένα κομμάτι πάνω στο άλλο.
- Στην συνέχεια κόβουμε το γλυκό σε 6 κομμάτια και σερβίρουμε.
http://akispetretzikis.com/