Υλικά
300 γρ. φιστικοβούτυρο
300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 ml (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα
250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου
Εκτέλεση Συνταγής
1
Στήνουμε μπεν μαρί βάζοντας ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και λιώνουμε την κουβερτούρα.
2
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το φιστικοβούτυρο κι ανακατεύουμε καλά.
3
Χοντροσπάμε τα Caprice Παπαδοπούλου απευθείας μέσα στο μείγμα.
4
Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
5
Δίνουμε σχήμα ρολού και τυλίγουμε το χαρτί σαν καραμέλα.
6
Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.
7
Έπειτα βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: https://papadopoulou.gr/recipe/kormos-me-fistikovoytyro-kai-caprice-papadopoyloy/?fbclid=IwAR1WtYOs8cE9lvqQ_nlyqm-C5eyF4RBkPiHO0fJgpg6EkL_f16Q4ZB1pi4w