Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Κορμός με φιστικοβούτυρο και Caprice Παπαδοπούλου

Υλικά

300 γρ. φιστικοβούτυρο

300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

400 ml (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα

250 γρ. Caprice Παπαδοπούλου

 

Εκτέλεση Συνταγής

1

Στήνουμε μπεν μαρί βάζοντας ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει και λιώνουμε την κουβερτούρα.

 

2

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο, το φιστικοβούτυρο κι ανακατεύουμε καλά.

 

3

Χοντροσπάμε τα Caprice Παπαδοπούλου απευθείας μέσα στο μείγμα.

 

4

Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.

 

5

Δίνουμε σχήμα ρολού και τυλίγουμε το χαρτί σαν καραμέλα.

 

6

Μεταφέρουμε στη συντήρηση του ψυγείου και παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.

 

7

Έπειτα βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε και σερβίρουμε.

 

Πηγή: https://papadopoulou.gr/recipe/kormos-me-fistikovoytyro-kai-caprice-papadopoyloy/?fbclid=IwAR1WtYOs8cE9lvqQ_nlyqm-C5eyF4RBkPiHO0fJgpg6EkL_f16Q4ZB1pi4w

Leave A Response