Υλικά
2 ψαρονέφρια
50 γρ. Μινέρβα Benecol λευκό
1 μικρή πιπεριά Φλωρίνης κομμένη στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στα τέσσερα
1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τρυπάμε τα ψαρονέφρια στο κέντρο με το δάχτυλό μας κάνοντας μια βαθιά τρύπα. Γεμίζουμε με το Μινέρβα Benecol λευκό, την πιπεριά, το σκόρδο, τα φύλλα μαϊντανού και βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά. Μόλις κάψει ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και δίνουμε χρώμα σε όλες τις πλευρές τους. Ζεσταίνουμε το φούρνου στους 200 C και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Βγάζουμε τα ψαρονέφρια, τα κόβουμε σε ροδέλες διαγώνια και συνοδεύουμε με μια σαλάτα εποχής.