Υλικά
1 πακέτο παπαρδέλες 250 γρ βρασμένες καλά σε αλατισμένο νερό
3 φιλέτα κοτόπουλο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
Μισό ποτήρι χυμό ντομάτας
1 κρέμα γάλακτος
250 γρ. κασέρι τριμμένο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το σκόρδο και αμέσως τα κομματάκια κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε καλά και τέλος προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και χαμηλώνουμε τη φωτιά για να βράσουν τα φιλετάκια μας.
Σε ένα πυρέξ βάζουμε τις παπαρδέλες και από πάνω ρίχνουμε τα κομματάκια κοτόπουλου με τη σάλτσα, το σκεπάζουμε με την κρέμα γάλακτος και με το κασέρι. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το κασέρι και να πάρει χρώμα.