Ταιριάζει απόλυτα με κρέας κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι αλλά και σαν μεζές για ούζο και μπύρα.
Μπορείτε να τη φτιάξετε και να τη διατηρήσετε στο ψυγείο σας για αρκετές ημέρες.Είναι μια τέλεια σαλάτα αλλά και ένα πολύ νόστιμο συνοδευτικό.
5 μέτριες πατάτες
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 τόνο σε λάδι
2 κουταλιές κάπαρη
Αλάτι και πιπέρι
Μαγιονέζα 500γρ.
Αρχίζουμε με τις πατάτες. Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους. Το μέγεθος δεν έχει σημασία. Τις βάζουμε λοιπόν να βράσουν και όταν είναι έτοιμες τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
Κατόπιν κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και μόνο πέντε κουταλιές από τη μαγιονέζα μέσα στο μίγμα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και στρώνουμε από πάνω την υπόλοιπη μαγιονέζα.
Γαρνίρουμε με ότι εμείς θέλουμε.