(Υλικά για 6 άτομα)
Παστιτσάδα MISKO Χρυσή Σειρά (500γρ.)
Κρεμμύδι τριμμένο (1)
Κόκκινο κρασί (½ φλυτζάνι)
Κύβοι βοδινού (2) σε νερό (1 φλυτζάνι)
Τοματάκια ψιλοκομμένα (300γρ.)
Σέλινο (3 κ.σ.)
Βασιλικός (2 κ.σ.)
Αλεύρι (3 κουταλιές)
Γάλα (1½ φλυτζάνι)
Γραβιέρα τριμμένη (250γρ.)
Κεφαλοτύρι τριμμένο (100γρ.)
Βούτυρο (7 κ.σ.)
Σπάτε τα ζυμαρικά στα 2, τα βράζετε και τα στραγγίζετε.
Σοτάρετε το κρεμμύδι στο μισό βούτυρο.
Προσθέτετε το κρασί, τους κύβους, τα τοματάκια, το σέλινο, το βασιλικό και βράζετε για 1 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο και ανακατεύετε το αλεύρι μέχρι να δέσει.
Προσθέτετε σιγα-σιγά το γάλα, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει η κρέμα.
Σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ, κάνετε 2-3 στρώσεις κατά σειρά ζυμαρικά, κρέμα, σάλτσα, τυριά, τελειώνοντας με ζυμαρικά και τυριά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών για 1½ ώρα, μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρετε αμέσως.