Υλικά
5 αβγά
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο με μισή κ.γλ. baking powder
200 γρ. μαργαρίνη
1 φλ. ζάχαρη
250 γρ. φουντούκι αλεσμένο
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
200 γρ. κουβερτούρα με 200 ml κρέμα γάλακτος για την γκανάζ
Εκτέλεση
Σε μπωλ ρίχνω όλα τα υλικά (βούτυρο με ζάχαρη, μετά τα αβγά, το φουντούκι και το αλεύρι) εκτός από τις σοκολάτες και χτυπάω με το μίξερ.
Λιώνω σε χαμηλή φωτιά τις σοκολάτες (εγώ τις έβαλα στα μικροκύματα) και τις ρίχνω στη ζύμη.
Βουτυρώνω ταψί, ρίχνω το μίγμα, ψήνω για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει, στους 190 βαθμούς.
Εστρωσα αντικολλητικό χαρτί στο ταψί γιατί γενικά αυτό κάνω με τέτοια γλυκά, έβαλα ένα τσέρκι και έριξα το μίγμα μέσα. Οταν έγινε αφαίρεσα με προσοχή και μετέφερα σε πιατέλα.
Το πόσο υγρό ήταν μέσα, είναι απίστευτο. Τέλειο έγινε!!!! Σοκόλαση εντελώς η κατάσταση.
Περιχύνω με γλάσσο (σταγόνες με κρέμα γάλακτος) και έτριψα και λευκή κουβερτούρα από πάνω.
Καλή απόλαυση!!!