Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα

Παραδοσιακή ιταλική καρμπονάρα

Υλικά για 4 άτομα

    • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6
    • 180 γρ. καπνιστή πανσέτα
    • 3 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο
    • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
    • 3 αυγά χτυπημένα (μόνο τους κρόκους)

 

  • Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό.
  • Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο.
  • Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  • Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα.
  • Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν.

Leave A Response