ΥΛΙΚΑ
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλα κοπανισμένα
1 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι σταφίδες
1 κουταλιά της σούπας κανέλλα
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1 κιλό κίτρινα κολοκύθια
2 φλιτζάνια του καφέ ρύζι γλασσέ
1 κουτάκι φύλλο για πίτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα κολοκύθια και τα καθαρίζετε
-Τα ψιλοκόβετε και τα βάζετε σε μία κατσαρόλα με νερό να βράσουν μέχρι να γίνουν πολτός
-Προσθέτετε την κανέλλα, τις σταφίδες, τη ζάχαρη, το βούτυρο και τα γαρύφαλλα
-Αφήνετε να πάρουν βράση και ρίχνετε και το ρύζι
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να είναι έτοιμο
-Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι
-Στρώνετε σε ένα ταψί τα μισά φύλλα ραντίζοντας ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
-Απλώνετε τη γέμιση
-Στρώνετε τα άλλα μισά φύλλα ραντίζοντας και αυτά ένα ένα με το λιωμένο βούτυρο
-Διπλώνετε τα φύλλα που περισσεύουν μέσα στο ταψί
-Χαράζετε την πίτα με ένα μαχαιράκι στα κομμάτια που θέλετε
-Ραντίζετε με βούτυρο
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου ή μέχρι να ξανθύνει το φύλλο